.KliksKliksKliks.

Monday, April 23, 2012

What is SPANX?


Helloo darla, happy Sunday peeps! memanangkan hari ahad yg indah ni i x kemana2 langsung. So baiklh i share something dgn uolls sume about Spanx. Maybe ramai yg kat luar sana dh tau kegunaan menda alah nih. Tp i just nk share pengalaman i memakai Spandex Hitam ini yg brnama Spanx.

 
Ok, first skali nk cerita what is spanx use for? Spanx adalah sehelai Spandex yang digunakan bukan setakat wanita, tp lelaki pun muley, bg menyembunyikan lemak2 berlebihan terutamanya di bahagian perut. Mesti sebelum ramai yg dh dgr psl PB jep, tp harge die beribu riban kn (jgn risau, sy bkn dealer SPANX yg nk pakse2 org beli, just nk promote jek ;p ) . Bukan saja dapat menyembunyikan lemak, tp dpt juga mengembalikan bentuk2 bahagian trtentu ketika memakainya. Time pki je ok! walaupun x sehebat jenama lain, tp SPANX ini sgt selesa dan mudah d pakai dan harga sangat berpatutan.

Ok, mcm mana nk order SPANX? . Mudah je korang kene tgk apa bahagian yg korang perlu nk sembunyikan. Then buley choose spanx yg mane bersesuaian dgn bahagian yg trtentu. So u all boley g ke web ini http://izacloset.blogspot.com/ . This is one of dealer di Malaysia yg menjual SPANX ini. Dun Wurry, sy dh beli, n Iza sgt2 helpfull!. Mesti u all blur tgk web SPANX nih, sbb trlalu byk utk d pilih, tp u all jgn risau, u just inbox Iza, so Iza yg akan suggest mengikut citarasa dan range harge. Range harge SPANX start from RM100 till RM500. So buley beli ikut kemampuan. 

Dan saya memilih ini : - In-Power™ Line Super Higher Power yang hanya berharga......
RM 156.....jengjengjeng....murahkan..tapi tahap kekempisan perut tu MEDIUM aje lh, so kalau nk lebih puas hati si beli yg ini : -

Yg atas ni tahap kekempisan perut mmg SUPER SLIMMING, ni pun my friend ALYA (my past post on her wedding) dh pki utk pakaian sanding. Owh lupe nk ckp, SPANX ni mmg the best ketika kita pakai dress ataupun pakaian2 yg licin. Mmg superb, x nmpk lelemak sgt! So kepada bakal2 pengantin, jgn risau SPANX akan menjadi peneman anda ketika d hari bahagia. MUST HAVE this ITEM!

So kpd yg nk tgk mcm mana SPANX punye packaging ketika sampai di tangan sy, adalah seperti berikut, zassss!


So meh sket tgk testimoni sebelum pakai dan sebelum

Ini sebelum, bwekkkkk, smpah malu tgk lemak sendiri..owh shit! 


Selepas pki, see, padahal bj ni ketat nak mati, TQ SPANX, anda penyelamat hidup i! huahuahua 

Owh another one thing, actually SPANX nih dh lame berada kt pasaran US, cume kt Malaysia je baru smpi,
kebanyakkan Celebrity-celebrity mesti akan pakai SPANX utk menghadiri acara Red Carpet at mana2 event. Beyonce is one of the celebrity yg cannot leave without SPANX. 


So ape tunggu lagi kepada bakal2 pengantin. Jum order SPANX.


P/s : dunnot forget to order it early, sbb ia akan mengambl masa lebih kurang 2 minggu utk shipping from US to Malaysia. Happy Sunday Bloggers :)

9 comments:

Aiza Iza said...

Zalikha, thanks ye promote kan saya.. Appreciate sgt2

ogyep yummy mellow said...

salam kenal..

amboi... meriahnya bershopping...

zalykha mohd said...

aiza : no problem :)
sgt brpuas hati dgn layanan anda dan brg yg d hantar :)

orked violet said...

awak, amik size ape ek?? (if u dun mind to share..sbb rs cm cutting kite Lbh krg.ngeeee)
saye cm confused pon ade
tp mmg tekad nk beLi jugak! =)

orked violet said...

awak, amik size ape ek?? (if u dun mind to share..sbb rs cm cutting kite Lbh krg.ngeeee)
saye cm confused pon ade
tp mmg tekad nk beLi jugak! =)

zalykha mohd said...

orkid : hi orkid darlink
sorry a bit late bls comment u
seigt i, i amik size B
itu pun atas suggestion Iza sendiri
u boleh bg tau berat bdn u n ketinggian u
nnti Iza will help u utk carik size
selamat mencuba syg :)

Anonymous said...

nak tanya berapa lama ye dpt ?

Jani said...

nak tanye kalau tinggi 160, berat 75. size ape ek? agak obese

Jani said...

test