Okeisss...selepas balik interbiu yg agak mememingkn, I decided utk brjumpe with sista yg x berapa howt kt IOI Mall Puchong. Rupe2 nye ini perempuan period pain. So we decide utk pergi mkn food yg panas2 yg boleh meredakan kesakitan + mak mengidam jgk sebenarnye nk mkn di situ..Nak mkn d mane??? Jum scrooll.......
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
TAdaaaaaa
SEOUL GARDEN
Ahaaaaa....mmg pilihan yg tepat untuk penggemar makanan korea + bukan sebaragan steamboat ok. Steam boat die ciput jek kt tengah...yg selebihnye tempat kite utk membakar,memasak atau pun goreng2. ME Loikes! 2 thums up utk seould garden nye Black Paper Lamb...Selepas di bakar..trnyata lazat, sehinggakan i nih seorg yg x minat mkn kambing terus trguda..Mmg Lazat!
Peserta pertama : Pn Farah dan Suami
Peserta kedua : Cik Zacko brsama kekasih gelapnye
Okeeh tgk betul2 ye kuali die yg bulat tu tempat utk menggoreng
Mmg lazat!
Ahmad farid yg sebuk main bakar2..heee
Okeeh! ley mkn smpi perut meletops!
Haaaaa..lupe lak nk citer..satu kelebihan Seoul Garden ini ialah kite ley amik + makan seberape byk food..dan muley juge makan lame2 kt sini..dun wurry dieorg x halau..byran die RM 31 utk student and RM 38 utk dewasa,kanak2 separuh harge ;)
Dan lagi satu tarikan Seoul Garden ini ialah Ais Batu aka Air Batu Campur nye..mmg trbaekkk..kite ley wat sendiri dgn pelbagai flava..OMGoshhh...i mmg slalu cm org gile bile tgk air gule pelbagai kaler sbb i mmg suke makan air batu cmpur yg x byk campuran..Hya ade ais batu yg d kisar dan air gula pelbagai warna..sudaa cukup besh!! Cam org dulu2 laa rasenyekn..Ais kepal..ekekkee
Wow!! Nyummie!!!
Okeeh..eskem die pun ade pelbagai flava yaaa...
Hasil Air Batu Campur Ika aka Ais Kepal Org Lamo + Eskem Anyah yg dicampur dgn choc flava+mint choc rice N Resberry...nyumie nyumie!!!
Okeeh, x ketinggalan juge tuan rumah blog nie yg super gedix sbb suke pakse2 org tgkp gmbr die..ahakkkxx ;)
p/s: A million of tQ to en bf sbb sudi utk menghantar saya ke intebiuw ari nih..TQ syg...a million of kish from me..Muuuaahxx!!!!
No comments:
Post a Comment